Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle taksiye binmek

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek maddi anlamda çok zorlanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, insanlarla bir araya geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek daima ona hürmet göstereceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek iyi geçineceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil taksiye binmek istediklerini elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada taksiye binmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah taksiye binmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada taksi binmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kısmetli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ticari taksiye binmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments