Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tahta kapı görmek

Rüyada beyaz tahta kapı görmek

Rüyada beyaz tahta kapı görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, saadetinin yükseleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tahta kapı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulur.

Rüyada tahta kapı silmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tahta kapı kilitlemek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kırmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına yorulur.

Rüyada tahta kapı kırmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapı açmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tahta kapı görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski tahta kapı görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments