Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kapı kilitlemek

Rüyada tahta kapı kilitlemek

Rüyada tahta kapı kilitlemek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada tahta kapı kilitlemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, borçlarının da kapanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek dileklerinin kabul olacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev kapısı kilitlemek onlar adına aç insanları doyuracağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada kapı pencere kilitlemek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments