Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kapı açmak

Rüyada tahta kapı açmak

Rüyada tahta kapı açmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada tahta kapı açmak gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada tahta kapı açmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kırmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi tahta kapı görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, gülüp eğleneceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulur.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta kapı taşımak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, mutlu olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada tahta kapı kırmak çok yıpranacağına, başa iş açacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada kırık tahta kapı görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, gamsız bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski tahta kapı görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments