Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tahta görmek

Rüyada beyaz tahta görmek

Rüyada beyaz tahta görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tahta gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalettir.

Rüyada beyaz tahta görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yazı tahtası görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada tahtadan tuvalet görmek geçim derdine düşmeyeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, eğleneceğine alamet eder.

Rüyada kara tahtayı silmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada tahta üzerinde uçmak şen kahkahalar atacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtada yatmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, tebrik edileceğine, kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta dolap görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, ağız tadının kaçacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments