Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtada yatmak

Rüyada tahtada yatmak

Rüyada tahtada yatmak gelir kaybedeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tahtada yatmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada tahta üstünde yatmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Rüyada tahtada yatmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Rüyada tahta yatakta yatmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta tavan görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada tahtalı ev görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işaret eder.

Rüyada kuru tahta görmek iş ve mekan değiştireceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta direk görmek borçlarını ödeyeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments