Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan tuvalet görmek

Rüyada tahtadan tuvalet görmek

Rüyada tahtadan tuvalet görmek bilincin artacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada tahtadan tuvalet gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Rüyada tahtadan tuvalet görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Rüyada tahta tuvalet görmek uykusuz geceler yaşanacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kötü günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta çalmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulur.

Rüyada tahta yüzük görmek onlara karşı zafer kazanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada tahtadan sandalye görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına tabir olunur.

Rüyada et tahtası görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments