Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta üzerinde uçmak

Rüyada tahta üzerinde uçmak

Rüyada tahta üzerinde uçmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada tahta üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Rüyada tahta üstünde uçmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çirkin amellere, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalet eder.

Rüyada tahta üzerinde uçmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta karyola görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet eder.

Rüyada büyük tahta kapı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tahta yolda yürümek çok hatalı çalışmalara gireceğine, makbul olan mallar edineceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta görmek bütçesinin küçüleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada tahta kaşık kırıldığını görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada tahta evde yaşamak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments