Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz soba borusu görmek

Rüyada beyaz soba borusu görmek

Rüyada beyaz soba borusu görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, mutluluğunun artacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz soba borusu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Rüyada beyaz soba borusu görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek bekar ise evleneceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada soba borusu kurmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu almak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, geçiminin zor hale geleceğine işaret eder.

Rüyada soba borusu takmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine alamet eder.

Rüyada soba boru temizlemek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada soba borusu görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments