Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Rüyada soba borusunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada soba borusu kurmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada soba borusu takmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, korkularının üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada soba boru görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusu kurum görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, aniden evlilik kararı alacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada soba ve boru görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments