Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusu görmek

Rüyada soba borusu görmek

Rüyada soba borusu görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, zenginlik elde edeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada soba borusu gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada soba borusu silkelemek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu silkmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada soba borusu almak dertlerine derman bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu takmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada soba boru temizlemek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine tabir olunur.

Rüyada soba borusu kurmak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada soba borusu temizlemek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments