Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusu kurmak

Rüyada soba borusu kurmak

Rüyada soba borusu kurmak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, emellere ulaşılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalet eder.

Rüyada soba borusu kurmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada soba borusu kurmak bununla yüceleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalettir.

Rüyada soba borusu çırpmak yatırımların heba olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada beyaz soba borusu görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalettir.

Rüyada soba borusu kurum görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada soba borusu çıkarmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada soba ve borusunu görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada soba borusu görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada soba borusunun yıkıldığını görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments