Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kurulu düzeni olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek onu dinleyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Rüyada soba ve boru görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada soba borusu almak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba ve borusunu görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada beyaz soba borusu görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments