Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusu takmak

Rüyada soba borusu takmak

Rüyada soba borusu takmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, bol hayır duası alınacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu takmak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada soba borusu takmak tatsız sözlerin de unutulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada soba borusu almak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, tartışmalar yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Rüyada soba borusu görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba boru görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada soba borusu silkmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusu çıkarmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada soba boru temizlemek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elife

Ruyada sevdigim adamin evi 5 kat apartman dairesi ev çökme yapiyor kimseye birsey olmuyor ama sallaniyor gibiydi ve dışarıya baktigimda ise 5 kat olmus 1.kat olmus ve catiliydi evin ustu ve soba borusu gordum yorumlarsaniz sevinirim tesekkur ederim