Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusu almak

Rüyada soba borusu almak

Rüyada soba borusu almak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, üzüntü yaşamaya, karamsar ve umutsuz olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada soba borusu almak gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Rüyada soba boru temizlemek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hayalkırıklığı duyacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu kurum görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Rüyada soba borusu almak bilgi ile donanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret eder.

Rüyada soba borusu silkmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulur.

Rüyada soba borusu takmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada beyaz soba borusu görmek duygularının ön plana çıkacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Rüyada soba ve boru görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments