Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sığır görmek

Rüyada beyaz sığır görmek

Rüyada beyaz sığır görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sığır gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Rüyada beyaz sığır görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır kafası görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine yorulur.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sığır görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sığır görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, büyük başarı kazanacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi sığır görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine inanılır.

Rüyada erkek sığır görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işarettir.

Rüyada sığır gütmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments