Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi sığır görmek

Rüyada vahşi sığır görmek

Rüyada vahşi sığır görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, dualarının karşılığını göreceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada vahşi sığır gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada vahşi sığır görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi kaplan görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi köpek öldürmek işlerini hafifleteceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi balık görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vahşi bir köpek görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, kalp kıracağına delalet eder.

Rüyada vahşi ve huysuz at görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvan öldürmek itibar kazanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan tarafından kovalanmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments