Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır kafası görmek

Rüyada sığır kafası görmek

Rüyada sığır kafası görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada sığır kafası gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Rüyada sığır kafası görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, çok güzel günler geçirileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada sarı sığır görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sığır ve koyun görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada sığırlar görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Rüyada sığır eti yemek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara sığır görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada sığır et görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır yavrusu görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, aksiliklerin aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments