Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır gütmek

Rüyada sığır gütmek

Rüyada sığır gütmek işinde de hep başarılı olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sığır gütmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada sığır gütmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işarettir.

Rüyada davar gütmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada inek gütmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada hayvan gütmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kuzu gütmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun gütmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada inek sürüsü gütmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada keçi gütmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments