Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığırın öldüğünü görmek

Rüyada sığırın öldüğünü görmek

Rüyada sığırın öldüğünü görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada sığırın öldüğünü gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sığır dışkısı görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sığırdan kaçmak yoğun stres altında kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş sığır görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret eder.

Rüyada hasta sığır görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine inanılır.

Rüyada sığır kellesi görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yeni kişilerle tanışacağına, garanti olacak makama oturacağına işarettir.

Rüyada sığır pisliği görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sığır görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments