Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten kırmızı elbise görmek

Rüyada saten kırmızı elbise görmek

Rüyada saten kırmızı elbise görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kazancının yerine gelmesine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada saten kırmızı elbise gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek bundan güç ve cesaret alacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek birçok engelin aşılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada mavi saten elbise giymek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz saten elbise giymek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işarettir.

Rüyada siyah saten elbise görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments