Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saten elbise giymek

Rüyada yeşil saten elbise giymek

Rüyada yeşil saten elbise giymek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada saten yeşil elbise giymek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil saten elbise giymek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi saten elbise giymek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek çok zor bir yoldan geçeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah saten elbise görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek hayaller kurulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments