Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk gömlek görmek

Rüyada beyaz renk gömlek görmek

Rüyada beyaz renk gömlek görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, arabasını ve toprağının olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk gömlek gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Rüyada beyaz renk gömlek görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, huzurunu kaybedeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek mutlu günler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada koyu renk gömlek görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek iyi şartlara kavuşacağına, kolaylıklara kavuşacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada renk renk gömlek görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments