Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk gömlek görmek

Rüyada yeşil renk gömlek görmek

Rüyada yeşil renk gömlek görmek işlerin rayından çıkacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek gördüyseniz:

  • Herkesin yararına sonuçlar doğuracak öneriler getirmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek işe gösterilen ilginin artacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada turuncu renk gömlek görmek kötü bir duruma düşüleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Rüyada renk renk gömlek görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah renk gömlek görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sarı renk gömlek görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments