Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu renk gömlek görmek

Rüyada koyu renk gömlek görmek

Rüyada koyu renk gömlek görmek hep yerinde sayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Rüyada koyu renk gömlek gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada koyu renk gömlek görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet eder.

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada koyu renk gelinlik görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalettir.

Rüyada koyu renk yılan görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu renkli saç görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu renk elbise giymek başarılarının eksilmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada koyu renkli deniz görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu renkte deniz görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, üzüntü yaşamaya, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments