Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk gömlek giymek

Rüyada yeşil renk gömlek giymek

Rüyada yeşil renk gömlek giymek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kariyer planının altüst olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, önünün açılacağına, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek belki ölümler görüleceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli gömlek giymek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada sarı renk gömlek giymek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk gömlek giymek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, yeteneklerini geliştirmeye, eline yüklü miktarda para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments