Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk renk gömlek görmek

Rüyada renk renk gömlek görmek

Rüyada renk renk gömlek görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, mutlu olacağınıza, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada renk renk gömlek gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Rüyada siyah renk gömlek görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk gömlek görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada renk renk gömlek görmek istediği noktalara ulaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, aradığı çareleri bulacağına işarettir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, şansa yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada renkli gömlek görmek birlikte bazı işler yapılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk gömlek görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments