Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli gömlek görmek

Rüyada sarı renkli gömlek görmek

Rüyada sarı renkli gömlek görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sarı renkli gömlek gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada sarı renk gömlek giymek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk gömlek görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Rüyada siyah renk gömlek görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi renk gömlek görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada bordo renk gömlek görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk gömlek görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments