Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk etek görmek

Rüyada beyaz renk etek görmek

Rüyada beyaz renk etek görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk etek gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Rüyada beyaz renk etek görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk etek görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk etek giymek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kişinin yasa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli etek görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu renk etek görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada renkli etek görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk etek görmek önündeki engelleri aşamayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, müşterilerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek hanesine huzurun dolacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments