Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, nahoş sözler işiteceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada renkli ayakkabı giymek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, şansının açık olacağına inanılır.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek yönlendireceğine, galibiyet kazanacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments