Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli ayakkabı görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk ayakkabı görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, önemli yerlere geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk giymek geleceğinin mutlulukla dolacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, vefa göstereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments