Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk ayakkabı giymek

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, arabuluculuk yapılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli ayakkabı görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk ayakkabı görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada renkli ayakkabı giymek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın renkli ayakkabı giymek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments