Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli ayakkabı giymek

Rüyada renkli ayakkabı giymek

Rüyada renkli ayakkabı giymek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, onlar için çabalayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalettir.

Rüyada renkli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek işlerinin bir anda bozulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada renkli ayakkabı giymek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın renkli ayakkabı giymek savurgan bir hayat yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments