Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yeni bir ortama girileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, onlardan medet umacağına delalet eder.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, mutluluğu yakalayacağına, başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada sarı renk ayakkabı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli ayakkabı görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek bankadaki hesabının kabaracağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek çıkmaza gireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments