Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek büyük bir işe kavuşacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işe başlanacağına yorulur.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içeni görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, güzel bir hayat süreceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada rakı içen kadın görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içen birini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içip kusmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, verimliliğinin de artacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak doğru yatırımlar yapacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments