Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ramazanda rakı içmek

Rüyada ramazanda rakı içmek

Rüyada ramazanda rakı içmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalettir.

Rüyada ramazanda rakı içmek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada ramazanda rakı içmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, yaşamın güzelliklerle dolacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ramazanda içki içmek onların bir adım önüne geçeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada ramazanda sigara içmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ramazanda yemek yemek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına inanılır.

Rüyada ramazan davulcusu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulur.

Rüyada ramazan sofrası hazırlamak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ramazan paketi görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çok büyük ses getireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments