Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz post görmek

Rüyada beyaz post görmek

Rüyada beyaz post görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, umutlarının söneceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz post gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada beyaz post görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Rüyada beyaz koyun postu görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tavşan postu görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kedi postu görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada keçi postu görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek postu görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Rüyada köpek postu görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan postu görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments