Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan postu görmek

Rüyada aslan postu görmek

Rüyada aslan postu görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada aslan postu gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada aslan postu görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, iyileşeceğine, günahlara işarettir.

Rüyada kedi postu görmek başarıları ile tanınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada keçi postu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dertlerinden arınacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kaplan postu görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve postu görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki postu görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bazı adımlar atacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada post makinesi görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments