Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi postu görmek

Rüyada keçi postu görmek

Rüyada keçi postu görmek işlerinin yoluna gireceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok iyi şeylere, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi postu gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Rüyada keçi postu görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana postu görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz post görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada post makinesi görmek mutluluğa ve neşeye, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine rivayet eder.

Rüyada post görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada posteki görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, makbul olan mallar edineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz koyun postu görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzu postu görmek desteksiz kalacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments