Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi postu görmek

Rüyada kedi postu görmek

Rüyada kedi postu görmek sorunların aşılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kariyerinde atılım yapacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Rüyada kedi postu gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelecek.

Rüyada kedi postu görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, hanesindeki rızkın da artacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz postu görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deve postu görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun postu yüzmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada posteki görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz post görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan postu görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek postu görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments