Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, başarılarının azalacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada porselen tabak kırıldığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabak yıkamak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek geri planda kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabaklar görmek karasızlık yaşayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments