Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pijama görmek

Rüyada beyaz pijama görmek

Rüyada beyaz pijama görmek sorunlarının tamamen biteceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz pijama gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Rüyada beyaz pijama giymek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yüküne ortak olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz pijama görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil pijama görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının pijamasını giymek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini pijamalı görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sarı pijama görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada bordo pijama görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada saten pijama görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments