Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı pijama görmek

Rüyada sarı pijama görmek

Rüyada sarı pijama görmek çok uğraş vereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, muradınıza ereceğinize, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı pijama gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Rüyada sarı pijama görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk pijama görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pijama vermek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı pijama almak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli pijama görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada pijama aramak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada siyah pijama giymek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, huzurlu günler görüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada yatak pijaması almak tüm parasını kaybedeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments