Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının pijamasını giymek

Rüyada başkasının pijamasını giymek

Rüyada başkasının pijamasını giymek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının pijamasını giymek gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Rüyada başkasının pijamasını giymek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ipek pijama giymek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, iyi huylar edineceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz pijama giymek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada pijama giydirmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pijama giymek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada pijama giydiğini görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yeni pijama giymek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments