Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pijama giymek

Rüyada beyaz pijama giymek

Rüyada beyaz pijama giymek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, az çalışarak çok gezeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz pijama giymek gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Rüyada beyaz pijama giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına yorulur.

Rüyada başkasının pijamasını giymek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada pijama giydiğini görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah pijama giymek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işlerinin çok açılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada pijama giymek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, variyetini çoğaltacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada pijama takımı giymek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada lacivert pijama giymek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments