Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini pijamalı görmek

Rüyada kendini pijamalı görmek

Rüyada kendini pijamalı görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalettir.

Rüyada kendini pijamalı gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Rüyada yatak pijaması almak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah pijama görmek daha pozitif biri olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pijama satın almak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Rüyada turuncu pijama görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni pijama almak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pijama katlamak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni pijama giymek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, acılarını dindireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments