Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pijama görmek

Rüyada yeşil pijama görmek

Rüyada yeşil pijama görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, adının her yerde geçeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kırgınlıkların biteceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, toplumda yükseleceğine, onun her zaman başında olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil pijama gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil pijama satın almak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil pijama görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pijama görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada lacivert pijama görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet eder.

Rüyada pijamayla dışarı çıkmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde çok ilerleyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işaret eder.

Rüyada bebek pijaması görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo pijama görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mor pijama görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments