Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz parlak taş görmek

Rüyada beyaz parlak taş görmek

Rüyada beyaz parlak taş görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak taş gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Rüyada beyaz parlak taş görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada parlak taşlar toplamak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yani babasına benzeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada parlak taş görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taş toplamak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments