Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak taş görmek

Rüyada parlak taş görmek

Rüyada parlak taş görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taş gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Rüyada parlak taş bulmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Rüyada parlak taş toplamak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz parlak taş görmek yüzünün her daim güleceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada parlak sarı taş görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak geleceğinin mutlulukla dolacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, şanssızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah parlak taş görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kendisi ile gururlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments