Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak taşlı küpe görmek

Rüyada parlak taşlı küpe görmek

Rüyada parlak taşlı küpe görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada parlak taşlı küpe gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada parlak küpe görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada parlak sarı taş görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taş toplamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz parlak taş görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada parlak taş görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işlerin yeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada parlak taş bulmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments